045-2001150 info@groenoptiek.nl

Werkwijze

 

Bij Groen Optiek hebben wij oog voor detail. Door onze jarenlange ervaring krijgt u de beste persoonlijke service van een gecertificeerde opticien.

 

Vertrouwde omgeving

Wij komen bij u thuis

Uw ogen zijn een kostbaar bezit, daarom is het goed om te weten dat onze gediplomeerd opticien voor u klaar staat en u voorziet van een vrijblijvend, deskundig advies. Dit alles gebeurt bij u thuis, in uw eigen vertrouwde omgeving.

Bent u woonachtig in een zorginstelling of een woonvorm, ook dan komen we graag bij u langs voor een oogmeting. In sommige gevallen is het zelfs mogelijk dat u zonder afspraak bij ons terecht kunt tijdens een van de inloopmomenten bij diverse zorginstellingen van Zorggroep Meander en Cicero. Via deze woonvormen en onze facebook en instagrampagina maken we bekend wanneer we daar (weer) zijn.

Wellicht bent u werkgever en vindt u het belangrijk dat uw werknemers af en toe gecontroleerd worden op goed zicht. Ook dan is het mogelijk om een bezoek op de werkvloer te plannen met Groen Optiek. Tevens zijn we er voor de werknemers die geen tijd hebben om doordeweeks een afspraak te maken bij de reguliere opticien. Vanwege onze ruime openingstijden zal er altijd een mogelijkheid voor een afspraak zijn.

Van Maastricht tot Venray en van Roermond tot Vaals, de opticien van Groen Optiek komt door heel Limburg bij u thuis of op locatie. Wij rekenen geen voorrijkosten.

Onze werkwijze

Wij komen bij u thuis

Wij meten de ogen bij u thuis

Samen zoeken wij de nieuwe bril uit

Na een aantal dagen komen wij de bril bij u thuis brengen

Oogmeting

Wij meten uw ogen bij u thuis

De opticien komt bij u thuis met al het materiaal wat een reguliere optiekzaak ook gebruikt maar dan van handzamer formaat. Zo heeft hij een beeldscherm waar de letters, cijfers en andere controle oefeningen op worden getoond. En krijgt u een pasbril op die de opticien zal vullen met diverse glazen op sterkte om te bepalen waarmee u het beste ziet.

Uw ogen worden zorgvuldig gecontroleerd op sterkte en het percentage zicht dat u heeft.

Als het nodig is, maken wij een verwijzing voor de oogarts. 
De kosten van de oogmeting is €45,-, dit bedrag wordt uiteraard verrekend bij aanschaf van een nieuwe bril.

Ruime selectie

Samen zoeken wij de nieuwe bril uit

Een bril heeft een grote invloed op uw uiterlijk. U kunt uzelf uitdrukken met de bril door de vorm, de maat en de kleur van de bril. Laat u inspireren door onze collectie monturen. Wij helpen u graag bij het uitzoeken van de nieuwe bril.

Bent u nog tevreden met uw oude montuur? Ook dan is het meestal mogelijk om uw bril te voorzien van andere glazen op uw nieuwe sterkte.

Opticien aan huis

Na een aantal dagen brengen wij de bril bij u thuis.

Meestal kunnen we binnen twee weken contact met u opnemen om een afleverafspraak in te plannen. Ook deze afspraak kan op locatie of bij u thuis. De bril wordt netjes afgepast en afgeleverd. Hierna kunt u nog 2 jaar gebruik maken van onze service voorwaarden wat betreft afstellen en het vervangen van kleine onderdelen.

Groen optiek

045-2001150
info@groenoptiek.nl